Ξεκίνα σήμερα με το

XL-SDetox


Προετοιμάστε τον οργανισμό σας για το αδυνάτισμα


  • Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους*
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας*
  • Καθαρίζει τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευσή τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες*

XL-SDetox

Πώς να προετοιμάσετε τον οργανισμό
σας για την απώλεια βάρους?


Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, χρησιμοποιήστε το XL-SDETOX ως το πρώτο βήμα της διαδρομής σας για την απώλεια βάρους, προκειμένου να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες, να υποστηρίξετε το μεταβολισμό σας και την πέψη και να αποκαταστήσετε την ισορροπία του εντέρου σας.

Οδηγίες Χρήσης:

Αδειάστε ένα φακελλίσκο σε ένα ποτήρι με κρύο υγρό (200 ml),
μία μόνο φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα.

Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το περιεχόμενο και πιείτε το αμέσως.

Χρησιμοποιείστε το προϊόν για τουλάχιστον 1 εβδομάδα. Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Το XL-SDetox μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα αδυνατίσματος XL-S MEDICAL.

XL-S Detox

Τρόπος δράσης


1 φακελλίσκος = Προβιοτικά + Πρεβιοτικά + Βιταμίνες + Ανόργανα Άλατα

Το XL-S Detox έχει μία μοναδική σύνθεση η οποία βασίζεται σε συνδυασμό προβιοτικών και πρεβιοτικών παραγόντων, βιταμινών και ανόργανων αλάτων.
Έχει σχεδιασθεί κατά τρόπο ώστε να προετοιμάσει τον οργανισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πριν το αδυνάτισμα.

Μοναδική Τεχνολογία Microbiome: Bifidolite 220ΤΜ, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της οποίας βρίσκεται εν αναμονή
Εκτός από ένα ειδικά επιλεγμένο προβιοτικό στέλεχος [Bifidolite 220 TM], το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του οποίου αναμένεται να ληφθεί, το XL-SDetox περιέχει βιταμίνες και ανόργανα άλατα τα οποία βοηθούν στην υποστήριξη του μεταβολισμού και της πέψης.


Το XL-S Detox περιέχει


Φυσικά δραστικά συστατικά τα οποία, έχουν αποδειχθεί κλινικά ασφαλή και καλά ανεκτά2.

Πριν ξεκινήσω το αδυνάτισμα, αποτοξινώνω και καθαρίζω τον οργανισμό μου.
  • Καθαρίζει τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευσή τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες*
  • Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους*
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας*

Περιέχει την ουσία

BIFIDOLITE 220TM


Bifidolite 220™ - Ένα φυσικό, δραστικό, ασφαλές και καλά ανεκτό συστατικό

*ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:

  • Χολίνη: Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας και του φυσιολογικού μεταβολισμού των λιπιδίων
  • Βιταμίνη B2 και Ψευδάργυρος: Συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  • Ψευδάργυρος: Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων
  • Χλώριο: συμβάλλει στη φυσιολογική πέψη μέσω της παραγωγής υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι

XL-S DETOX

Κλινικές Μελέτες


Το XL-SDETOX το μεταβολισμό και την πέψη


Το XL-SDetox καθαρίζει τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευσή τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες.


Το XL-SDetox βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους.


Το XL-S Detox υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας.

Προετοιμάστε τον οργανισμό σας για την απώλεια βάρους με το XL-SDETOX

Η υποστήριξη του μεταβολισμού, της πέψης και της υγείας του εντέρου είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους. Επιπλέον, όπως έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά, η μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς το μεταβολισμό. Το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τις τοξίνες δύναται να επηρεάσει τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να μεταβολίζει το λίπος.

Το XL-SDetox είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει τον οργανισμό σας από τις τοξίνες που προκαλούν οξειδωτικό στρες και να συμβάλλει στην ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου. Το XL-SDetox το μεταβολισμό και την πέψη.

Το XL-SDetox παρασκευάζεται με μία μοναδική τεχνολογία Microbiome (Bifidolite 220TM), το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της οποίας αναμένεται να ληφθεί, η οποία έχει αναπτυχθεί μετά από 10 και πλέον έτη επιστημονικών και κλινικών ερευνών.

Το XL-SDETOX έχει μία σύνθεση που εμπλουτίζει τον οργανισμό με 10 δισεκατομμύρια ωφέλιμα βακτήρια, τα οποία, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, φθάνουν στο έντερο ζωντανά. Το XL-SDetox περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά, τα οποία, όπως είναι κλινικά αποδεδειγμένο, είναι ασφαλή και καλά ανεκτά.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, χρησιμοποιήστε το XL-SDETOX ως το πρώτο βήμα της διαδρομής σας για την απώλεια βάρους, προκειμένου να καθαρίσετε τον οργανισμό σας, να υποστηρίξετε το μεταβολισμό σας και την πέψη και να αποκαταστήσετε την ισορροπία του εντέρου σας.

Το προβιοτικό στέλεχος Bifidolite 220 TM χορηγήθηκε καθημερινά για 6 μήνες και ήταν πολύ καλά ανεκτό.

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι οι μικροοργανισμοί που ζουν στον πεπτικό μας σωλήνα, διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην παχυσαρκία, το υπερβολικό βάρος και τη διαχείριση του υγιούς βάρους2,5.

Η διαταραγμένη ισορροπία της εντερικής χλωρίδας επιβραδύνει τον μεταβολισμό των θρεπτικών ουσιών2. Η μικροβιακή χλωρίδα, δηλαδή οι μικροοργανισμοί που ζουν στον πεπτικό μας σωλήνα, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση του βάρους.

Οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά έχει αποδειχθεί ότι καταστρέφουν την ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου, η οποία αποτελεί φυσικό φράγμα του οργανισμού κατά των τοξινών3. Η υποστήριξη της εντερικής χλωρίδας φαίνεται να είναι επωφελής για την προετοιμασία του σώματος για αδυνάτισμα.