Ξεκίνα σήμερα με το

XL-S MEDICAL


Έως και 3 φορές μεγαλύτερη απώλεια βάρους απ' ότι κάνοντας μόνο δίαιτα1


  • Δεσμεύει το διατροφικό λίπος
  • Μειώνει την όρεξη
  • Βελτιώνει την πέψη

XLS-MEDICAL

Χάστε βάρος με αποτελεσματικό και υγιεινό τρόπο


+ +

Λαμβάνετε 2 δισκία XL-S MEDICAL 3 φορές ημερησίως,
με κάποιο υγρό, αμέσως μετά από κάθε γεύμα.

Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε 2 λίτρα υγρών κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μην υπερβαίνετε τα 6 δισκία XL-S MEDICAL ημερησίως.


Λαμβάνετε το προϊόν σε συνδυασμό με μία

Ισορροπημένη διατροφή και τακτική σωματική άσκηση


+ + + =

Αν και η λήψη του XL-S MEDICAL είναι ένα σημαντικό βήμα για τον έλεγχο του σωματικού σας βάρους, είναι καλύτερο η χορήγησή του να αποτελεί τμήμα ενός συνολικού πλάνου διαχείρισης του βάρους. Πρόκειται για ένα ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ προϊόν που στοχεύει στην αποτελεσματική διαχείριση του σωματικού βάρους, όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή και τακτική σωματική άσκηση.

XL-S MEDICAL

Έως και 3 φορές μεγαλύτερη απώλεια βάρους
απ' ότι κάνοντας μόνο δίαιτα1XL-S MEDICAL

Περιέχει LITRAMINETM


2 δισκία = Ίνες + Βιταμίνες (A, E & D)

Μία μοναδική ουσία που έχει ως βάση οργανικές και φυσικές ίνες, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με τις λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D και Ε.

Η λύση μου για αποτελεσματική απώλεια βάρους. Και με υγιεινό τρόπο!
  • Δεσμεύει το διατροφικό λίπος με αποτέλεσμα τη μείωση της πρόσληψης θερμίδων, βοηθώντας σας έτσι να χάσετε βάρος.
  • Σχηματίζει ένα σύμπλεγμα ινών-λίπους στο στομάχι, το οποίο, λόγω του μεγάλου του μεγέθους, δεν μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Έτσι αποβάλλεται με φυσικό τρόπο.
  • Απελευθερώνει λιποδιαλυτές πρωτεΐνες
  • Μειώνει την όρεξη
  • Βελτιώνει την πέψη

Το XL-S MEDICAL με LitramineTM, ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα ινών φυσικής και οργανικής προέλευσης, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, δεσμεύει το διατροφικό λίπος.


Πρόκειται για ένα ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ προϊόν για την αποτελεσματική διαχείριση του σωματικού βάρους, όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή και τακτική σωματική άσκηση.


Το XL-S MEDICAL είναι ένα ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ προϊόν με σαφώς προσδιορισμένο προφίλ ασφάλειας και ανεκτικότητας.

XL-S MEDICAL

Έως και 3 φορές μεγαλύτερη απώλεια βάρους
απ' ότι κάνοντας μόνο δίαιτα1
Το XL-S MEDICAL είναι πραγματικά αποτελεσματικό, καθώς μειώνει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους έως και 28%2.


Έχει αποδειχθεί ότι το XL-S MEDICAL Direct είναι ήπιο προς τον οργανισμό και καλά ανεκτό.


H αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του XL-S MEDICAL έχουν αποδειχθεί σε διάφορες κλινικές μελέτες.

Αποτελεσματική υγιεινή απώλεια βάρους

Έχουν διεξαχθεί διάφορες κλινικές μελέτες διερεύνησης της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας του συμπλέγματος ινών LitramineTM του XL-S Medical, το οποίο είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Στις μελέτες αυτές αποδεικνύεται ότι το XL-S MEDICAL είναι πραγματικά αποτελεσματικό και μπορεί να δεσμεύει έως 28% του διατροφικού λίπους, ενώ παράλληλα είναι ήπιο προς τον οργανισμό2.

H κλινική υποστήριξη του XL-S MEDICAL χαίρει αποδοχής από την ΙΑΤΡΙΚΗ κοινότητα, ενώ η κλινική μας μελέτη αξιολογήθηκε και δημοσιεύθηκε στο επίσημο επιστημονικό "Obesity"1.

Η κύρια κλινική μελέτη έλαβε χώρα το 2010. Συμμετείχαν 123 εθελοντές, οι οποίοι είχαν χαρακτηρισθεί ως υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Ο κάθε εθελοντής συμφώνησε να ολοκληρώσει τη μελέτη στο περιβάλλον του σπιτιού του και έλαβε ένα πλάνο διατροφής το οποίο προέβλεπε 500 θερμίδες λιγότερες από τις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες και περιεχόμενο σε λιπαρά τουλάχιστον 30%.

Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα έλαβε LitramineTM σε δόση 3 g ημερησίως, το οποίο είναι το δραστικό συστατικό του XL-S MEDICAL, ενώ η άλλη ομάδα έλαβε εικονικό φάρμακο. Οι εθελοντές δεν γνώριζαν σε ποια ομάδα ανήκαν, ωστόσο όλοι λάμβαναν 2 δισκία 3 φορές ημερησίως με κάποιο υγρό, αμέσως μετά τα γεύματα, για χρονικό διάστημα 12 εβδομάδων.

Η ομάδα που λάμβανε LitramineTM έχασε έως 3 φορές περισσότερο σωματικό βάρος απ΄ ότι η ομάδα που λάμβανε εικονικό φάρμακο. Επιπλέον, περισσότερα άτομα της ομάδας LitramineTM έχασαν τουλάχιστον 5% του αρχικού βάρους τους σε σχέση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου (p = 0,027). Η χρήση του LitramineTM ήταν καλά ανεκτή και δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.