Πως Να Μετράς Το Βάρος Σου | XLS Medical

Πώς να μετράς το βάρος σου

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ

Θεώρησε το ως μία νέα αρχή


Η απώλεια βάρους δεν θα πρέπει να αποτελεί βαρύ φορτίο και να σου δημιουργεί πίεση να αλλάξεις πλήρως τις συνήθειές σου. Αντιθέτως, η απώλεια βάρους θα πρέπει να είναι μία ευχάριστη διαδικασία που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με το φαγητό και την άσκηση.

Με το XL-S MEDICAL ακόμα και οι μικρές προσπάθειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά . ΜΠΟΡΕΙΣ να χάσεις περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα.

 

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

Πέτυχε τους στόχους απώλειας βάρους που έχετε θέσει ακολουθώντας ορισμένες απλές συμβουλέςΣυστήνεται - Όρισε ένα εφικτό στόχο απώλειας βάρους σε βάθος χρόνου

Το πρώτο βήμα είναι να ορίσεις έναν εφικτό στόχο απώλειας βάρους.


Συστήνεται - Υιοθέτησε τη Μαύρη Δευτέρα, ημέρα καταγραφής της προόδου απώλειας βάρους

Όρισε μία ημέρα της εβδομάδας κατά την οποία θα καταγράφετε το βάρος σας (για παράδειγμα, Δευτέρα πρωί).


Συστήνεται - Δημιούργησε ένα ημερολόγιο απώλειας βάρους

Ενημέρωνε το ημερολόγιό σου σε εβδομαδιαία βάση. Επισκόπεισε αυτό προκειμένου να εντοπίσεις επαναλαμβανόμενα μοτίβα, όπως συναισθήματα, δύσκολες ώρες και ερεθίσματα που πυροδοτούν την κατανάλωση φαγητού.


Συστήνεται - Διατήρεισε ένα ενημερωμένο ημερολόγιο απώλειας βάρους

Η καταγραφή των όσων τρως και πίνεις μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Μπορείς επίσης να καταγράφεις τα συναισθήματά σου.


Συστήνεται - Να θυμάσαι ότι εσύ είσαι στο επίκεντρο

Συμπεριφέρσου στον εαυτό σου με καλύτερο τρόπο και μη διστάσεις να του δώσεις προτεραιότητα έναντι άλλων. Εξασκήσου στο διαλογισμό ή κάνε κάποιο άθλημα που να σου αρέσει πραγματικά.


Συστήνεται - Να ανταμείς τον εαυτό σου με κάθε μικρή επιτυχία

Θέσπισε ορισμένους εύκολα επιτεύξιμους στόχους, όπως για παράδειγμα, η μείωση του μεγέθους των ρούχων σου κατά ένα νούμερο, να χαμογελάς στον καθρέφτη, να επισκέπτεσαι το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα, κ.τ.λ.


Aποφεύγεται - Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις διασημότητες

Συγκρίσου μόνο με τον εαυτό σου.


Aποφεύγεται - Μην παρατρώς

Η κατανάλωση περισσότερου φαγητού θα επηρεάσει το αίσθημα πείνας και κορεσμού. Ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας: ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΡΓΑ και ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ όταν σου λέει ότι χόρτασε.


Aποφεύγεται -Μην έχεις αυταπάτες

Οι αυταπάτες δεν ωφελούν και οδηγούν στη μοιρολατρία και στην αποθάρρυνση. Να διαβάζεις βιβλία που να σε ενθαρρύνουν και επισκέφτεσαι ιστοσελίδες που σου παρέχουν έμπνευση.


Με το XL-S MEDICAL

Ανακάλυψε τον καλύτερο τρόπο ώστε να ξαναβρεις τον εαυτό σου