Το N°1 Προϊον Για Απωλεια Βαρους | XLS Medical

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το XL-S MEDICAL?

To XL-S MEDICAL είναι το No 1 προϊόν απώλειας βάρους στην Ευρώπη1 και έχει βοηθήσει χιλιάδες άτομα που κάνουν δίαιτα να επιτύχουν τον στόχο απώλειας βάρους που έχουν θέσει. Το XL-S MEDICAL δεν παρεμβαίνει στις φυσικές διεργασίες του οργανισμού, είναι ήπιο και πολύ καλά ανεκτό.
.

Που μπορώ να αγοράσω το XL-S MEDICAL?

Μπορείτε να αγοράσετε το XL-S MEDICAL στο φαρμακείο.

Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το XL-S MEDICAL?

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το XL-S MEDICAL στην παρούσα ιστοσελίδα: σύνδεσμος ΠΡΟΪΟΝΤΑ, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα XL-MEDICAL, το πρόγραμμα υποστήριξης, ιστορίες επιτυχίας και να βρείτε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με με την ομάδα μας στο τηλέφωνο 210-8188900 ή μέσω email BCHGRcontact@perrigo.com

Χρειάζομαι συνταγή ιατρού για να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα XL-S Medical?

Όχι – η σειρά XL-S MEDICAL διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή. Τα προϊόντα προορίζονται για απώλεια βάρους σε άτομα που θεωρούνται υπέρβαρα ή παχύσαρκα.

Είναι όλα τα προϊόντα XL-S MEDICAL κατάλληλα για άτομα με τροφικές αλλεργίες?

Εάν είστε αλλεργικός σε οποιοδήποτε από τα συστατικά που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών χρήσης παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία του τομέα της υγείας.
Όλα τα προϊόντα XL-S MEDICAL:

• Δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης.
• Δεν σχετίζονται με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών / μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια
• Δεν περιέχουν λάτεξ
• Δεν περιέχουν λακτόζη / ουσίες που προέρχονται από το γάλα
• Δεν περιέχουν Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς

Για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να λαμβάνω το προϊόν XL-S MEDICAL?

Συστήνουμε να λαμβάνετε το XL-S MEDICAL για τουλάχιστον ένα μήνα ή περισσότερο, ανάλογα με τους στόχους απώλειας βάρους που έχετε θέσει Για υγιεινή απώλεια βάρους δεν συνιστούμε να χάνετε περισσότερο από 1 κιλό την εβδομάδα.

Τι είναι το XL-S MEDICAL PRO-7?

Το XL-S MEDICAL PRO-7, το οποίο περιέχει την ουσία Okranol™, σας βοηθά να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνον δίαιτα. Ελαττώνει το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ), μειώνει το υπάρχον λίπος, μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια της μέσης και των γοφών, υποστηρίζει την υγιεινή απώλεια βάρους και πετυχαίνει αποτελέσματα μετά από 1 μήνα4!

Πώς χρησιμοποιείται το XL-S MEDICAL PRO-7?

Σας συστήνουμε να λαμβάνετε 2 κάψουλες XL-S MEDICAL PRO-7 αμέσως μετά από κάθε γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό). Μην υπερβαίνετε τις 6 κάψουλες ημερησίως. Επίσης θα πρέπει να προσπαθείτε να καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα νερού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς αυτό θα βοηθήσει να παραμένει ο οργανισμός σας ενυδατωμένος. Οι ειδικοί μας συστήνουν ένα μεγάλο ποτήρι νερό με κάθε γεύμα και ένα μικρό ποτήρι μεταξύ των γευμάτων.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του XL-S MEDICAL PRO-7?

Το XL-S MEDICAL PRO-7 περιέχει την ουσία Okranol ™, ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, φυσικό σύμπλεγμα φυτικών ινών, το οποίο έχει αποδειχθεί κλινικά ότι δεσμεύει το διατροφικό λίπος και κατά συνέπεια μειώνει το σωματικό βάρος και την ποσότητα του υπάρχοντος σωματικού λίπους, βοηθώντας σας έτσι να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνον δίαιτα4.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το XL-S MEDICAL PRO-7 μετά το άνοιγμα?

Τα προϊόντα XL-S MEDICAL μπορούν να χρησιμοποιούνται μέχρι την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται στο προϊόν.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το XL-S MEDICAL PRO-7?

Σας συστήνουμε να λαμβάνετε το XL-S MEDICAL PRO-7 για ένα μήνα ή και περισσότερο, ανάλογα με τους στόχους απώλειας βάρους που έχετε θεσπίσει. Για υγιεινή απώλεια βάρους δεν συνιστούμε να χάνετε περισσότερο από 1 κιλό την εβδομάδα.

Μπορεί το XL-S MEDICAL PRO-7 να λαμβάνεται με άλλα φάρμακα?

Ενημερώστε το γιατρό σας για τη λήψη του XL-S MEDICAL και την προσπάθειά σας να χάσετε βάρος, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι οι δυνητικές επιπρόσθετες επιδράσεις παρακολουθούνται καταλλήλως. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του διαβήτη ή τη μείωση της χοληστερόλης.

Είναι ασφαλής η χρήση του XL-S MEDICAL PRO-7 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού?

Δεν συνιστάται η λήψη του XL-S MEDICAL PRO-7 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού.

Επιτρέπεται το σπάσιμο ή το θρυμμάτισμα των περιεχομένων της κάψουλας σε μικρότερα κομμάτια εάν έχω δυσκολία στην κατάποση?

Όχι. Οι σπασμένες κάψουλες XL-S MEDICAL PRO-7 ενδέχεται να μην δρουν εξίσου αποτελεσματικά.

Τι είναι το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH;?

Το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH είναι έως και 33% πιο αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους3 και βοηθά τα άτομα που κάνουν δίαιτα να χάσουν έως και τέσσερις φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα και άσκηση, ώστε να επιτύχουν ακόμα πιο γρήγορα τους στόχους απώλειας βάρους που έχουν θέσει. Αποτελεί το πρώτο προϊόν διαχείρισης βάρους που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων από τους υδατάνθρακες, τα σάκχαρα και τα λιπαρά και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επιτύχουν το στόχο απώλειας βάρους που έχουν θέσει ακόμα πιο γρήγορα. Επιπλέον, είναι ήπιο προς τον οργανισμό και η αποτελεσματικότητά του είναι κλινικά αποδεδειγμένη3.

Πώς χρησιμοποιείται το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH?

Λαμβάνετε δύο δισκία με κάποιο υγρό 30 λεπτά πριν από τα δύο κύρια γεύματα της ημέρας. Μην υπερβαίνετε τα τέσσερα δισκία ημερησίως.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH μετά το άνοιγμα?

Τα προϊόντα XL-S MEDICAL μπορούν να χρησιμοποιούνται μέχρι την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται στο προϊόν.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH?

Συστήνουμε να λαμβάνετε το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH για τουλάχιστον ένα μήνα ή και περισσότερο, ανάλογα με τους στόχους απώλειας βάρους που έχετε θέσει. Ως υγιεινή απώλεια βάρους θεωρείται η απώλεια όχι παραπάνω από 1 κιλό την εβδομάδα και κατά συνέπεια συνιστούμε να μην υπερβαίνετε το όριο αυτό.

Είναι κατάλληλο το XL-S MEDICAL MAX STRENGHT για άτομα με τροφικές αλλεργίες?

Το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH:
Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.
Δεν σχετίζεται με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών / μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια.
Δεν περιέχει λάτεξ.
Δεν περιέχει λακτόζη / ουσίες που προέρχονται από το γάλα.
Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Εάν είστε αλλεργικός σε οποιοδήποτε από τα συστατικά που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών χρήσης, παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία του τομέα της υγείας.
Εάν έχετε οποιαδήποτε γνωστή υπερευαισθησία στα σταφύλια, στο καλαμπόκι ή στα παράγωγά τους, μην χρησιμοποιείτε το XL-S MEDICAL MAX STRENGTH.

Είναι ασφαλής η χρήση του XL-S MEDICAL MAX STRENGTH κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού?

Δεν συνιστάται η λήψη του XL-S MEDICAL MAX STRENGTH κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού.

Τι είναι το XL-S MEDICAL?

Το κύριο συστατικό του XL-S MEDICAL είναι η Litramine ™, η οποία δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους2, δηλ. του λίπους που προέρχεται από την τροφή, και έτσι μετατρέπεται σε ένα μεγάλο σύμπλεγμα ινών-λίπους. Το εν λόγω σύμπλεγμα ινών-λίπους είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο και κατά συνέπεια αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Πώς χρησιμοποιείται το XL-S MEDICAL?

Λαμβάνετε 2 δισκία XL-S MEDICAL 3 φορές ημερησίως με κάποιο υγρό, αμέσως μετά από κάθε γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό). Μην υπερβαίνετε τα 6 δισκία XL-S MEDICAL ημερησίως.
Επίσης θα πρέπει να καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς αυτό θα βοηθήσει να παραμένει ο οργανισμός σας ενυδατωμένος. Δεδομένου ότι τα δισκία XL-S MEDICAL έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, η κατανάλωση νερού μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποφυγή του αισθήματος φουσκώματος. Οι ειδικοί συστήνουν ένα μεγάλο ποτήρι νερό με κάθε γεύμα και ένα μικρό ποτήρι μεταξύ των γευμάτων.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του XL-S MEDICAL?

Η κύρια δράση του είναι η μείωση της απορρόφησης του διατροφικού λίπους. Το XL-S MEDICAL δεσμεύει τα λιπαρά των τροφών σχηματίζοντας ένα κολλώδες σύμπλεγμα ινών – λίπους, το οποίο λόγω του μεγάλου του μεγέθους δεν μπορεί να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο. Κατά συνέπεια, ένα ποσοστό του διατροφικού λίπους παραμένει άπεπτο και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα.
Χρησιμοποιείστε το XL-S MEDICAL, ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή, κινηθείτε περισσότερο, μετρήστε το βάρος σας και θα μπορέσετε έτσι να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος2.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το XL-S MEDICAL μετά το άνοιγμα?

Τα προϊόντα XL-S MEDICAL μπορούν να χρησιμοποιούνται μέχρι την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται στο προϊόν.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το XL-S MEDICAL?

Συστήνουμε να λαμβάνετε το XL-S MEDICAL για ένα μήνα ή περισσότερο, ανάλογα με τους στόχους απώλειας βάρους που έχετε θέσει. Για υγιεινή απώλεια βάρους δεν συνιστούμε να χάνετε περισσότερο από 1 κιλό την εβδομάδα.

Είναι κατάλληλο το XL-S MEDICAL για άτομα με τροφικές αλλεργίες?

Το XL-S MEDICAL δεν:
• περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.
• σχετίζεται με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών / μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια
• περιέχει λάτεξ
• περιέχει λακτόζη / ουσίες που προέρχονται από το γάλα
• περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
Εάν είστε αλλεργικός σε οποιοδήποτε από τα συστατικά που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών χρήσης, παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία του τομέα της υγείας..

Είναι ασφαλής η χρήση του XL-S MEDICAL κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού?

Δεν συνιστάται η λήψη του XL-S MEDICAL κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού.

Επιτρέπεται το σπάσιμο ή θρυμμάτισμα των δισκίων σε μικρότερα κομμάτια εάν έχω δυσκολία στην κατάποση?

Δεν πρέπει να θρυμματίζετε τα δισκία, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους.

Μπορώ να χρησιμοποιώ το XL-S MEDICAL εάν:

-Λαμβάνω το αντισυλληπτικό χάπι?
Όπως υποδεικνύεται στο φύλλο οδηγιών χρήσης, σας συμβουλεύουμε να μην λαμβάνετε το XL-S MEDICAL εντός 2 ωρών από τη λήψη λιποδιαλυτών φαρμάκων, π.χ. από του στόματος χορηγούμενα αντισυλληπτικά χάπια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα αυτό, σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

-Λαμβάνω φάρμακα για τη μείωση της χοληστερόλης?
Το XL-S MEDICAL περιέχει την ουσία Litramine™ η οποία δύναται να παρεμβαίνει στη δράση των φαρμακευτικών παραγόντων μείωσης της χοληστερόλης, καθώς περιορίζει την απορρόφηση του λίπους. Αυτό σημαίνει ότι, όταν λαμβάνεται μαζί με ένα παράγοντα μείωσης της χοληστερόλης, τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα ενδέχεται να μειωθούν περαιτέρω. Εάν ένας ασθενής που βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή για τη μείωση της χοληστερόλης, συστήνουμε να συμβουλευτεί κάποιον επαγγελματία της υγείας πριν τη λήψη του XL-S MEDICAL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα αυτό, σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.